Kies je voor een workshop bij P67Jewelz dan is aan jou de keuze om dat thuis of in mijn atelier te doen. Een workshop op de door jou gekozen locatie kan gepland worden van maandag t/m zaterdag. Een workshop in het atelier (klik hier voor het adres) kan op de volgende dagen: dinsdagochtend, woensdagmiddag, vrijdagochtend en in overleg op zaterdagochtend. Op deze pagina vind je een aantal sieraden die je kunt maken (heb je andere wensen, laat het mij weten want alles is bespreekbaar). Voor koffie, thee, frisdrank en iets lekkers wordt gezorgd.

FILL ME IN/ BUILD ME UP

De hangers worden gemaakt van verzilverd draad met halfedelstenen, natuursteen, zoetwaterparels en kristal. Je hebt vrije keuze voor het frame dat je kunt opvullen. Je beslist zelf of je de hanger aan een organza lint of aan een lederen koord bevestigt.
Een kleinere versie van de hangers kunnen ook prima als oorbellenset gemaakt worden.

Duur workshop: 2 – 2,5 uur

Prijs: €40,- inclusief materiaal

IBIZA CHIQUE

Een superlange lariat (lange ketting zonder slot) van geknoopt leer. Je leert hoe je eigengemaakte bedeltjes van halfedelsteen en parels aan het leer bevestigt met verzilverd of zilverdraad. Een écht zomer sieraad. Superstoer, en ook chique door het gebruik van mooie materialen. Een armband van leer en kralen mag uiteraard ook.

Duur workshop: 2 – 2,5 uur

Prijs: € 40,= inclusief materiaal (kralen en verzilverd draad, voor echt zilverdraad; prijs op aanvraag)

DOUBLE THE FUN

Je maakt een vrolijk halssieraad met door jou gemaakte zilveren details en parels/ halfedelstenen. De ketting wordt gecompleteerd door een zelfgemaakte bedel/ hanger. Het sieraad kan tevens als armband gedragen worden.

Duur workshop: 2 – 2,5 uur

Prijs: € 40,= inclusief materiaal